Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lávaköves masszázs

A masszázs a relaxáció egyik legjobb eszköze, garantált a stresszoldás. A masszázsnak viszont van egy nagyon hatékony típusa, ez pedig a lávaköves masszázs, amely Ázsiából jött át ide Közép-Európába. Nézzük meg mi is az a lávaköves masszázs!

Egy mezei halandó is könnyen rájöhet, hogy ez a masszázs forró kövek segítségével megy végbe. A lávaköves masszázs nem csak stresszoldásra kiváló... több orvos is kimutatta már, hogy az egészségre hihetetlenül pozitívan hat. A masszázs fő elemei nem a masszőr kezei, hanem a lapos vulkáni kövek, melyeket több, mint 50 Celsius fok fölé hevítenek. Ezeket a köveket helyezik az "áldozat" hátára, és a masszőr óvatosan nyomkodja őket, természetesen egy speciális kesztyű segítségével.

 

Lávaköves masszázs action

A lávaköves masszázs nem csupán egy szimpla masszázs, magába foglalja az aromaterápiát, mivel a masszőr illóolajokat használ a relaxációs hatás növelésének érdekében. Masszázsszalononként különbözik, hogy a masszázs mesterei hogyan keverik ezeket az illóolajokat, de olyan hatalmas nagy különbség nincs közöttük.

 

Feltehetnétek a kérdést, hogy miért olyan hatékony a lávaköves masszázs, és hogy miért pont erről a masszázstípusról írunk. Nos, a lávaköves masszázs egyetlen masszázsszalonban sem marad el aromaterápia nélkül, és ez a kettős kombináció eddig már rengeteg embert lenyűgözött. A forró kövek hatására az illóolajok sokkal könnyebben és gyorsabban beleivódnak a páciens hátába (mivel ezek a vulkáni kövek rendkívül sokáig képesek megtartani magas hőmérsékletüket), plusz még mélyebbre is hatolnak mielőtt elpárolognának. A lávaköves masszázs a magas hőmérséklete miatt sajnos nem ajánlott tüdőbetegnek és olyan személyeknek, akiknek valamilyen érrendszeri problémájuk van.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.